top of page

Klikk på bildet for å se hele formatet

FEEL 

FREE

Feel free er et prosjekt som tar utgangspunkt i min egen opplevelse av frigjøring da jeg skrev ned en del av min historie som sto i veien for meg. Jeg erfarte at skriving som bearbeiding av opplevelser hadde en helende effekt. Man kan skrive for skuffen,

dele med noen man stoler på, man kan skrive et brev til en person, men aldri sende det (man kan selvfølgelig også sende det om det er mulig og nødvendig).

Ved å skrive kan man få tankene litt ut fra seg selv, og ved å dele kan vi oppleve at vi har mer til felles enn vi kanskje tror.

Jeg har invitert alle til å sende meg noe fra sitt eget liv, først og fremst fordi jeg ønsket at flere skulle få erfare hvordan det kan frigjøre energi og skapekraft. Avtalen har vært at jeg skal ta godt vare på historiene, men ikke kommentere eller utlevere dem.

Jeg har brukt de innsendte historiene som min kilde å skape fra fram til disse utstillingene. Selv om historiene er unike, har jeg også sett at det er mye som går igjen - følelser som preger og påvirker oss.

Jeg har tatt meg friheten til å velge utsnitt og brokker som har gitt gjenklang og utfordring hos meg selv. Det har vært en sterk, rørende og inderlig prosess å bearbeide det materialet jeg har mottatt, og jeg er ydmyk og takknemlig for at så mange har vist

meg den tilliten å dele følelser fra sitt eget liv.

WHAT

Utstilling

WHERE

Østfold kunstsenter,

Hydrogenfabrikken, Fredrikstad

og Galleri Røed,

Moss

WHEN

2016

bottom of page